Jelenlegi hely

Hirdetés

Hirdetés - Ha már tudod, az is fontos, hogy megismerd, mikor mire van szüksége, amikor jelez, hogy baj van... A videóból kiderül:

A videóban a Szervkoordinációs Iroda munkája, illetve a transzplantáció menete is látszik: a folyamatot egészen az agyhalál észlelésétől, a szervek kivételén át a beültetésig rögzítették. Még sosem szólalt meg donor-hozzátartozó hasonló jellegű videóban, de most egy fiatalon elhunyt sportoló szülei mesélik el történetüket.

humicin, huminsav, magyar tőzeg, nehézfém méregtelenítés, nehézfém kivezetés

Az emberi szövetek úgy túl vannak terhelve a feldolgozhatatlan nehézfémek miatt, mint a föld a nem lebomló műanyagoktól. Ezek az ártó és toxikus nehézfémek ott vannak a szervezetünkben: elég csak levegőt vennünk! Így szabadulhatunk meg ezektől a huminsav segítségével!

Rosa, robot, agyműtét, robot műtét

Agyműtét robottal: bízhatunk benne? A Parkinson-kór tüneteit enyhítő elektródákat ültettek be egy beteg agyába, a ROSA nevű csúcskategóriás idegsebészeti robot segítségével az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben. Korábban Magyarországon, de az egész kelet-közép-európai régióban sem került sor ehhez hasonló beavatkozásra, amely a Nemzeti Agykutatási Program újabb jelentős eredménye.

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos a magas vérnyomás-betegség kezeléséről beszél. Gyógyítható a magas vérnyomás? Videónkból kiderül!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos a kávéfogyasztásról beszél. Sokszor lehet hallani, hogy egészséges, máskor pedig pont, hogy káros a kávéfogyasztás. Mi az igazság? Kiderül a videóból!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos elmondja videónkban, hogy szívünk állapota befolyásolni tudja-e az alvásminősgégünket. A minőségi alvás ugyanis kulcsfontosságú életünkben: halgassuk, mit mond a szakorvos!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos elmondja véleményét, hogy szívbetegségnek minősül-e, ha időnként kihagy, vagy épp felerősödik a szívdobogásunk. Csak apró kellemetlenség lenne, vagy okot adhat aggodalomra? Kiderül!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos megválaszolja, mi az a holter vizsgálat. Bizonyos szavak, orvosi kifejezések elsőre ijesztően hangozhatnak, nem árt tud, mit rejtenek valójában: íme, a holter vizsgálat!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos beszél az infarktus jeleiről. Fontos időben észrevenni az infarktust, videónkból kiderül, mik a szívinfarktus legjellemzőbb tünetei! Lássuk.