Jelenlegi hely

Hirdetés

Egészségesebbek az idősebbek?

Egy jelenleg is folyó kutatás arra keresi a választ, hogy mennyire élnek egészségesen a különböző generációk tagjai? Töltse ki Ön is a rövid kérdőívet, most menedzserszűrést is nyerhet!

Hirdetés

 Milyen étkezési elvekkel és sportolási szokásokkal rendelkeznek a baby-boomerek, az X, Y és a Z generáció tagjai? Mennyire figyelnek oda a munkahelyi egészségükre? A Budai Egészségközpont kutatásának célja, hogy megmutassa, melyik korosztály tagjai fordítják a legtöbb figyelmet az egészségük megőrzésére.

A generációk egészségtudatosságát vizsgáló felmérés olyan kérdésekre keresi a választ, hogy milyen gyakran sportolunk, mennyire figyelünk oda az egészséges táplálkozásra és fontosnak tartjuk-e, hogy rendszeresen eljárjunk egészségügyi szűrővizsgálatokra. Ezeken kívül szeretne fényt deríteni arra is, hogy használunk-e az egészséges életmód fenntartását segítő applikációkat, és mit teszünk azért, hogy a munkahelyükön is egészségesek maradjunk.


 A képre kattintva megnyílik a link a kérdőívvel

Kérjük, segítsék a kutatásunkat a kérdőív kitöltésével és osszák meg a linket kollégáikkal, ismerőseikkel is! A válaszokat 2017. július 31-ig lehet beküldeni.Hirdetés