Jelenlegi hely

Hirdetés!

Többet tud a huminsav, mint a perui kovaföld

Szponzorált tartalom

Lehet, hogy a Magyarországon kitermelt tiszta tőzeg is van ugyanolyan, vagy jobb, mint a manapság trendi, perui kovaföld? Tényleg jobb a huminsav a perui kovaföldnél? Cikkünkből kiderül!

Hirdetés

Egyre több olyan hatóanyagot fedezünk fel, melyek fontos részeit képezhetik az egészségtudatos életmódnak, és hozzájárulhatnak a betegségek megelőzéséhez. De honnan tudhatjuk, hogy mely szerekben bízhatunk meg? Van-e olyan étrend-kiegészítő, melyet érdemesebb szedni, mint egy más, hasonló hatásokkal reklámozott terméket?

A perui kovaföld és a humicin

Néhány évvel ezelőtt lett igazán „trendi” a perui kovaföld, melyet méregtelenítésre, súlyos betegségek megelőzésére, fogyásra és még számtalan más probléma megelőzésére vagy kezelésére ajánlottak. Keveset tudunk azonban erről az anyagról, és az előnyök egy kicsit „túl” csodásnak tűnhetnek. 

Nyerjen egy doboz  huminsavas készítményt - kattintson ide!
Ha most akarja kipróbálni - kattintson ide!

A kovaföld tulajdonképpen egysejtű élőlények, úgynevezett kovamoszatok, kovaszivacsok vázának maradványa, melynek legfontosabb összetevője a szilícium-dioxid. Meglepő módon, a szilícium-dioxid közel sem olyan „titokzatos” anyag, mint hisszük, ez ugyanis a homok egyik összetevője. 

A kovaföld fogyasztását javaslók szerint ez az anyag nélkülözhetetlen a szervezetünk működéséhez, az egészségünk megőrzéséhez, hiánya pedig súlyos betegségeket okoz. A szakemberek szerint a szilícium szerepe a szervezetünkben nem egyértelmű, nem tekintik azt nélkülözhetetlen mikrotápanyagnak, és arra sincsenek tudományos bizonyítékok, hogy létezne-e egyáltalán szilíciumhiányos állapot.


A perui kovaföld elképzelhető, hogy nem is olyan hasznos!

Mi a humicin?

Tulajdonképpen a huminsav is évezredekkel, évmilliókkal ezelőtt élt élőlények maradványa. A huminsavak azonban legalább 70 különböző ásványi anyagot, nyomelemet és antioxidánst tartalmaznak, jól hasznosítható, biológiailag aktív formában. 

A huminsavak kelátképző tulajdonságokkal is bírnak, vagyis képesek kapcsolódni a fémionokhoz, így segíthetik a szervezetünkbe kerülő, mérgező hatású nehézfémek kivezetését, ezzel egyidejűleg pedig a fontos mikor- és makrotápanyagok felszívódását.

Így segítheti a vas felszívódását a huminsav - kattintson tovább!

Bár a huminsavnak számos rendkívül pozitív egészségügyi hatása van, közel sem „ígéri” azt – a perui kovafölddel szemben –, hogy bármilyen betegséget meg tud gyógyítani. 

A huminsavak nemcsak a méregtelenítési folyamatokat serkentik, de hozzájárulnak a tápanyaghiányos állapotok megelőzéséhez is, vagyis ezen keresztül fejtik ki jótékony hatásukat. A huminsav csökkentheti a gyulladásokat, a reumatikus és ízületi fájdalmakat, és a fertőzésekre való fogékonyságot is.

Ezek a huminsav jótékony hatásai: nézze meg videónkat!


 

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!


Hirdetés