Jelenlegi hely

Hirdetés!

Mikor és hogyan szedjünk huminsavat?

Szponzorált tartalom

A huminsav nagyszerű méregtelenítő, nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket, segíti az immunrendszerünk működését is. Mikor, hogyan érdemes szedni? 

Hirdetés

Az egészséges élet titkát szinte mindenki szeretné megfejteni, de az évezredek alatt néhány dolog kikristályosodott: fontos, hogy eleget aludjunk, rendszeresen mozogjunk, kerüljük a túlzott stresszt, és jó minőségű élelmiszereket, főként friss zöldségeket és gyümölcsöket fogyasszunk. 

Nyerjen egy doboz  huminsavas készítményt - kattintson ide!

Ha most akarja kipróbálni - kattintson ide!

Azonban az elmúlt évtizedekben hatalmas mértékben megváltozott a környezetünk és az életmódunk, ennek pedig még azokra nézve is súlyos következményei lehetnek, akik egyébként igyekeznek minél egészségesebben élni.

A levegőn, az ételeinken és italainkon keresztül ugyanis rengeteg méreganyag kerülhet a szervezetünkbe (a rossz szokásaink, például a dohányzás hatásairól nem is beszélve), ahol azok lerakódhatnak és évekig, akár évtizedekig károsíthatják a sejtjeinket. Az életmódunk is nagy mértékben befolyásolja az egészségünket: számtalan kutatás bizonyítja, hogy a kelleténél kevesebbet alszunk és mozgunk, jobban ki vagyunk téve a stressz hatásainak. 

Méreg ki, tápanyag be: minőségi huminsav a megoldás

Ha tehát minél jobban javítani szeretnénk az egészségünkön, akkor két fontos lépést kell megtennünk: egyrészt, el kell távolítani a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagokat, másrészt pedig fel kell tölteni az ásványianyag- és vitaminraktárainkat. A huminsav mindkét lépést támogathatja!

A huminsav különleges tulajdonságainak köszönhetően rendkívül hatékony méregtelenítő, többek között képes kapcsolódni a káros nehézfém-részecskékhez, így semlegesíti azok hatásait, és abban is a szervezetünk segítségére van, hogy ezeket minél hatékonyabban és gyorsabban eltávolíthassuk. 

Ez különösen fontos például a kadmium esetében (mely a műtrágyával kezelt földben termelt élelmiszerekből vagy a dohányfüstből kerülhet a szervezetünkbe), ezt a mérgező nehézfémet ugyanis igen nehéz eltávolítani a testünkből, ráadásul még a legkisebb mennyiség is komolyan károsíthatja a sejtjeinket. 


A mai rohanó, stresszes világban jól jöhet egy étrend-kiegészítő, ami segít maximálisan hasznosítani a fontos tápanyagokat, vitaminokat.

Mennyi ideig szedjük a huminsavat?

Az ideális méregtelenítéshez három hónapos tisztító huminsav-kúra javasolt, de az első pozitív hatások már néhány hét elteltével érzékelhetőek. A huminsav megköti a szervezetünkben felhalmozódott toxinokat, nehézfémeket, és segít megszabadulni tőlük. Már ettől sokkal energikusabbnak, erősebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érezhetjük magunkat, igaz, a tisztulási folyamat kezdetben együtt járhat a megfázáshoz hasonló tünetekkel: fejfájás, levertség, rekedtség, orrfolyás. Ez azonban természetes, ne ijedjünk meg és folytassuk a huminsavas tisztítást!

A következő lépés azonban az ásványi anyagok, nyomelemek, antioxidánsok pótlása, a szervezetünk raktárainak feltöltése. A huminsavat lehet (sőt érdemes) más tápanyagokkal, például vassal, krómmal, szelénnel kombinálni, mert a huminsav ezek felszívódását, hasznosulását is támogatja. Vagyis, a kombinált készítményekkel sokkal jobb eredményeket érhetünk el, mintha csak önmagában szednénk ezeket! 

A más tápanyagokkal kombinált huminsavat tartalmazó készítményeket szintén kúraszerűen, vagyis három hónapig ajánlott szedni.

Méreg a zöldségekben: kiviszi a huminsav? Kattintson tovább!

Kinek javasolt a huminsav?

A huminsavnak számtalan pozitív hatása van a szervezetünkre: véd az úgynevezett szabad gyökök sejtkárosító hatásaitól, erősítheti az immunrendszert, javíthatja az emésztést, felgyorsíthatja és aktivizálhatja a biokémiai folyamatokat, jót tesz az agynak, a bőrnek és a hormonrendszernek is. 

Különösen ajánlott lehet a fogyasztása azoknak, akik dohányoznak, szennyezett levegőjű (városi) környezetben élnek, gyakran érintkeznek vegyszerekkel, festékekkel (pl. fodrászok) vagy ólomtartalmú tárgyakkal vagy csak szeretnék megőrizni az egészségüket, fiatalságukat. Az őszi-téli időszakban szedett huminsav segíthet abban is, hogy ritkábban legyünk betegek, illetve, hogy az esetleges fertőzésekből könnyebben kilábaljunk.

Tartós fogyás huminsavval - így csinálja! Nézze meg videónkat!

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!


Hirdetés