Jelenlegi hely

Hirdetés

MeNŐnapló – ilyen egy házassági évforduló klimaxos tünetekkel körítve

Szponzorált tartalom

Katalin már a változókorba lépett, így jól ismeri annak legtöbb kellemetlen velejáróját: a hőhullámokat, az izzadást, a feledékenységet, a hüvelyszárazságot. Mégsem engedte, hogy mindez elrontsa az ünnepet!


Klimaxos nőnek is jár egy kis romantika!

Katalin nagy napja

Megváltásként csaptam rá az ébresztőórára hajnali ötkor, amikor végre hivatalosan is felkelhettem az ágyból. Szinte egész éjszaka nem aludtam, csak forgolódtam, hánykolódtam. Ha sikerült elszundikálnom, egy kiadós hőhullámra ébredtem, ezért kénytelen voltam kétszer is hálóinget váltani.
Nem sok jóra számíthattam a nap folyamán a következőkben sem, mert az esti programtól való szorongásom az egész napomat végigkísérte. Ma van a házassági évfordulónk, könnyen lehet, hogy a férjem romantikus hangulatba kerül, ettől én már előre félek. Mégpedig azért, mert mostanában mindig fáj a szex. Nem is értem, mintha megint szűzlány lennék! Vettem egy szert, amit ma akarok kipróbálni, a címkéje azt ígéri, átsegít a dolgon.

Hüvelyszárazság: problémák a a hálószobában? Így kezelje - nézze meg videónkat!

Kávézás közben benéztem a közösségi oldalamra, és az egyik barátom vicces fotójától hisztérikusan vihogni kezdtem, mint egy kiskamasz. Már épp kezdett visszatérni az elveszettnek hitt jókedvem, amikor felébredt az én Istvánom. Két keresetlen szóval elrontotta az én bimbózó vidámságomat, amitől olyan dühös lettem, hogy perceken belül már fejfájás-csillapító után kellett kutatnom, mert jelentkezett a migrénem. A gyerekek csigalassan készülődtek, ezért nyolc perces késéssel értem be a munkahelyemre, amit a főnököm persze észrevett, és leordította a fejemet. A kollégák nem hagytak nekem kávét, ettől végleg bedühödtem és rátámadtam szegény Marikára a könyvelésről, aki semmiről nem tehetett, csak éppen rosszkor volt rossz helyen.
Mire leültem nyolc harminckor az íróasztalomhoz, már dögfáradt voltam, pedig még el sem kezdődött a nap.  


hirdetés

Ebédig kidolgoztam a belemet, majd kiderült, hogy nem nyomtam rá a véglegesítő ikszre az e heti kajarendelésnél, így ebéd helyett egy rég esedékes fogyókúrába kezdtem. Majd eszem az esti vacsinál az étteremben, amihez atyaisten, elfelejtettem asztalt foglalni! Gyors pótlás, szerencsére még volt egy helyük – naná, hogy a mosdó és a konyha között!
Egy kimerítő sorban állással egybekötött bevásárlás után hazarohantam, és megkezdtem a felkészülést az estére. A napi többszöri leizzadás miatt gyorsan lezuhanyoztam, és - sose lehet tudni alapon – az intim területet is rendbe raktam egy kis „fazonigazítással”. Ezután még valami hajat csináltam és szemeket rajzoltam, aztán a startvonal előtt észrevettem, hogy a bokám annyira bedagadt, hogy a még csinosnak mondott cipőmbe sem fér bele a lábam. Na, akkor kezdtem el zokogni. 


hirdetés

Így talált rám a lányom, aki kölcsönadta a trendi szandálját, ami még passzolt is a ruhámhoz, ezért egész tűrhető outfitben töltöttem az estét, ami a várakozásom ellenére annyira jól sikerült, hogy ha nem is a régi tűzzel, de - az előrelátóan beszerzett kencének köszönhetően - egészen kellemes kis összebújással ért véget az ágyban. Elalvás előtt utoljára még a kedvenc könyvemre, a MeNŐpauzára gondoltam, aminek tegnap megvettem a folytatását, a MAN♂pauzát. Holnap már nem lesz házassági évfordulónk, úgyhogy szex helyett békésen olvasgathatok az ágyban, hogy megtudjam, milyen a férfi klimax. Mert, hogy a női milyen, azt köszi szépen, már tudom! 

A klimax nem ciki! Így teheti elviselhetővé, kattintson tovább!