Jelenlegi hely

Hirdetés
humicin, nehézfém méregtelenítés, nehézfém kivezetés, magyar tőzeg, huminsav

Kivezeti a nehézfémeket és szervessé alakítja az ásványi anyagokat. Kevesen ismerik, pedig a huminsav rendkívül nagy segítség lehet az egészségünk megőrzésében. De pontosan mi ez az anyag, és mit érdemes tudni róla?

humicin, kadmiummérgezés, nehézfém kivezetés, magyar tőzeg, zöldség, nehézfém méregtelenítés, táplálkozás

Répa, káposzta, hagyma - a magyar konyha alap zöldségféléi. Sajnos ezekben lehet a legtöbb nemkívánatos nehézfém. Hogyan kerül a nehézfém a növényekbe és hogyan kerülhet ki belőlünk? Ezt mutatjuk most meg.

Tudta, hogy a lenmag jótékonyan hat a koleszterinszintünkre, ráadásul azoknak is nagy segítség lehet, akik szeretnének néhány kilótól megszabadulni?

nehézfém, huminsav, humicin, nehézfém méregtelenítés, nehézfém eltávolítás, kadmium, dohányzás

A dohányzás rengeteg súlyos betegség kialakulásával függ össze: jelentős mértékben növeli a szájüregi daganatok, a tüdőrák, a szív- és érrendszeri panaszok rizikóját. Ennek egyik oka például a dohányzás során a szervezetünkbe kerülő nehézfém, a kadmium.

fekete_csokolade

Miért olyan egészséges a fekete csoki és mitől függ a csokoládé gyógyító hatása?

humicin, vas, nehézfém méregtelenítés, nehézfém kivezetés, magyar tőzeg

Van egy kis gond a vassal. Mivel szervezetünk nem tudja előállítani, ezért a táplálékkal kellene pótolnunk, csakhogy még a vastartalmú ételekből is alig szívódik fel valami. Mi a megoldás?

Sokan pedzegetik a témát: egészséges kávé? Igen. De nem mindegy, mennyi iszunk. Mutatjuk a kávé egészségre gyakorolt hatását, és a mértéket!

huminsav, humicin, magyar tőzeg, nehézfém kivezetés, nehézfém méregtelenítés

A huminsav és a fulvosav a lényeg, anit a tőzeg tartalmaz. Ugye nem csodálkozunk, hogy ebből is Magyarországon található az egyik legjobb minőségű alapanyag. Hol és mit tud? – mutatjuk!

Az ételmérgezés nem más, mint az ételeinkkel a szervezetünkbe kerülő mikrobák okozta betegség. A meleg, nyári hónapokban gyakrabban találkozhatunk ezzel a problémával. Milyen tünetei vannak az ételmérgezésnek? Mely ételek számítanak a legveszélyesebbnek?

A huminsav legalább 70 különböző ásványi anyagot tartalmat, ráadásul olyan formában, melyeket igen hatékonyan képes hasznosítani a szervezetünk. Lássunk néhány konkrét példát, hogyan támogathatjuk az egészségünket a huminsavval!