Jelenlegi hely

Hirdetés!

Itt a nyár, a jó idő, így egyre fontosabbá válik az izzadás megszelídítése, hiszen senki nem szereti az izzadt, kellemetlen szagokat! Bármennyire is hétköznapi tevékenység a dezodorálás, mégis keveset tudunk róla. Néhány fontos tipp, amit érdemes megszívlelni!

Akár nőkről, akár férfiakról legyen szó, az egészséges, fényes és erős hajkorona mindenkinek fontos. A hajunk nagyon sokat elárul az egészségünkről, esetleges betegségeinkről, de arról is, hogy hol tudnánk javítani az életmódunkon.

Sokan nem számolnak azzal, hogy ha le is adják a felszedett kilókat, a has bőre megereszkedhet. Hogy lehet eltüntetni, újra feszessé tenni a hasat?

Női praktika: ezt tegyük a száraz hajjal

Száraz a haj? Oldd meg banánnal, olajjal! Bár manapság számos termék létezik, amely száraz tincsekre megoldást kínál, a házi praktikák hajra is bevethetők!

A banán – különösen az őszi, téli hónapokban – az egyik legnépszerűbb gyümölcs, mely ráadásul roppant egészséges is, tele van például káliummal és B-vitaminokkal. Érdemes azonban a héját is felhasználni, mielőtt kidobnánk, például a szépségápolásban.

A sör megszépítheti a hajunkat és a bőrünknek is jót tehet! Mutatunk néhány sörös receptet, amivel könnyen és olcsón újjávarázsolhatod hajad és arcbőröd.

A tavasz kozmetikai problémái

Bár a tavasz mindenkit jókedvre derít, szervezetünk mégsem ragyog annyira. Ilyenkor fáradtabbak vagyunk a kelleténél, a hosszú téli hónapok alatt szervezetünk lemerült. Bőrünk is szárazabbá válik. NÉhány trükkel segítünk, hogy bőre ismét ragyogó és feszes legyen.

Milyen ételekkel tudunk a leghatékonyabban küzdeni a hajhullás ellen? Lássuk, mi a megfelelő étrend!

A haj életünk bármelyik időszakában elkezdhet őszülni. Általában mindkét nemnél a 30-40-es évekre jellemzőek az első ősz hajszálak, akár nagyobb tömegben is. Itt merül fel először a kérdés, hogy használjunk-e hajfestéket. Vannak persze "nem tüneti" kezelési módszerek, amelyek szerencsésebbek a hajfestésnél, főleg a vitamin-és étrend-kiegészítő szerek szedése. Mi hatásos?

hámlasztás, foltok, bőr, barnás, bőrápolás, májfolt, napfolt, fényvédelem

Ha nem védjük kellőképpen a bőrünket a napfénytől, barna foltok jelenhetnek meg rajta, amelyek sokkal idősebbnek mutatják az embert, mint amilyen. Elkerülni ezeket az elváltozásokat szinte lehetetlen. Szerencsére azonban – ha nem is tüntethetőek el teljesen – ez az esztétikai probléma kezelhető ősszel és télen!

SZPONZORÁLT TARTALOM