Jelenlegi hely

Hirdetés

Fejben már kész az ünnepi menüsor? A karácsonyi finom falatok akár szépségünket is ápolhatják: mutatjuk, melyek ezek!

Az ünnepi időszakban mindenki szeretné a legjobb formáját hozni a partikon, családi-baráti találkozókon. Ezek a leghatékonyabb kezelések, amelyek még beleférhetnek az adventi időszak rohanásba!

A pattanások ellen mindenkinek van egy-két jó trükk a tarsolyában, a speciális bőrápoló szerektől a diétáig, a számtalan házi szerről nem is beszélve. Egy jó kozmetikus is sokat segíthet, de időnként azonban bőrgyógyászra is szükség van. 

Mit tehetünk 1 hónappal, 1 héttel és 1 nappal karácsony előtt? Mutatjuk, hogyan lehet fiatalos az arcbőrünk!

A pattanások nemcsak a tiniknél alakulhatnak ki, és akár komoly lelki problémákat is okozhatnak. Lássuk tehát a leggyakoribb tévhiteket!

Milyen ételekkel tudunk a leghatékonyabban küzdeni a hajhullás ellen? Lássuk, mi a megfelelő étrend!

Sokan nem számolnak azzal, hogy ha le is adják a felszedett kilókat, a has bőre megereszkedhet. Hogy lehet eltüntetni, újra feszessé tenni a hasat?

A banán – különösen az őszi, téli hónapokban – az egyik legnépszerűbb gyümölcs, mely ráadásul roppant egészséges is, tele van például káliummal és B-vitaminokkal. Érdemes azonban a héját is felhasználni, mielőtt kidobnánk, például a szépségápolásban.

A sör megszépítheti a hajunkat és a bőrünknek is jót tehet! Mutatunk néhány sörös receptet, amivel könnyen és olcsón újjávarázsolhatod hajad és arcbőröd.

A mitesszerek nem csak a kamaszoknál jelentkeznek, ezért érdemes tisztázni, mi az, amit mi magunk is megtehetünk vele és mi az, amit jobb, ha elfelejtünk.