Jelenlegi hely

Hirdetés

Egy közelmúltban megjelent tanulmány alapján kiderült, hogy a smootie fogyasztása akár 5 százalékkal is növelheti a termékenységet. Tényleg számít ez az 5 százalék?

A statisztikák alapján hazánkban minden 5. párnak a gyermekáldás csodájára nagyon sokat kell várni, sőt, segítséget is kell kérniük. A méhszájsebbel is foglalkozni kell, amit nagyon sokan nem vesznek komolyan!

Szinte nincs is olyan kismama, aki szülés után ne küzdene nagyfokú fáradtsággal, sőt, az sem ritka, amikor az illető depresszióba zuhan (szülés utáni depresszió). Azonban érdemes tudni, hogy mind a kimerültség, mind a rossz hangulat postpartum pajzsmirigygyulladásra is utalhat.

Karácsonyi díszek saját kezűleg?! Cikkünkben 7 gyorsan és könnyen elkészíthető ünnepi darab, ami ötletességével és egyszerűségével emelheti az otthon pompáját.

Túlélte a műtétet és "jól van" az a háromhetes kislány, aki mellkasán kívül dobogó szívvel született - tudósított a BBC hírportálja.

 A meddőség kifejezés még mindig nagyon sok tévhitet rejt magában. Eloszlatjuk ezeket!

Amikor egy pár babát szeretne, akkor a vérzés nem igazán jó barátjuk. Pedig az is előfordulhat, hogy a vér megjelenése kifejezetten jó híreket jelent.

A kismamáknak a fogaik megtartásáért tenniük kell, mert később már csak a kármentés marad. Szerencsére megelőzhető a baj, de ehhez bizony tenni is kell.

A cukorproblémákkal küzdők pontosan tudják, hogy miket ehetnek, és miket nem, de mi a helyzet a várandós vitaminnal? Cukorbetegséggel kizárt lenne? 

A várandós vitaminokról keringő számos – vagy inkább számtalan – tévhit közül az egyik legijesztőbb az, amely szerint a készítmények hatására a születendő gyerekek szőrösek lesznek. Ennek jártunk utána!