Jelenlegi hely

Hirdetés

Hirdetés - Ha már tudod, az is fontos, hogy megismerd, mikor mire van szüksége, amikor jelez, hogy baj van... A videóból kiderül:

A videóban a Szervkoordinációs Iroda munkája, illetve a transzplantáció menete is látszik: a folyamatot egészen az agyhalál észlelésétől, a szervek kivételén át a beültetésig rögzítették. Még sosem szólalt meg donor-hozzátartozó hasonló jellegű videóban, de most egy fiatalon elhunyt sportoló szülei mesélik el történetüket.

humicin, huminsav, magyar tőzeg, nehézfém méregtelenítés, nehézfém kivezetés

Az emberi szövetek úgy túl vannak terhelve a feldolgozhatatlan nehézfémek miatt, mint a föld a nem lebomló műanyagoktól. Ezek az ártó és toxikus nehézfémek ott vannak a szervezetünkben: elég csak levegőt vennünk! Így szabadulhatunk meg ezektől a huminsav segítségével!

Rosa, robot, agyműtét, robot műtét

Agyműtét robottal: bízhatunk benne? A Parkinson-kór tüneteit enyhítő elektródákat ültettek be egy beteg agyába, a ROSA nevű csúcskategóriás idegsebészeti robot segítségével az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben. Korábban Magyarországon, de az egész kelet-közép-európai régióban sem került sor ehhez hasonló beavatkozásra, amely a Nemzeti Agykutatási Program újabb jelentős eredménye.

Nehéz a fogyás, pláne, ha egész nap bent ülünk a munkahelyen. De ki mondta, hogy lehetetlen? Próbáld ki, munkahelyi kilóapasztó tippjeinket!

omega-3, szívbetegség, szívprobléma, szívelégtelenség, keringési rendszer

Szervezetünknek szüksége van omega zsírsavakra, hogy testünk motorja, a szív, még sokáig tudja szolgálni a "gépezetet". Vajon mennyi omega-3-ra van szüksége az egészséges szervezetnek és mennyire egy szívbetegnek? Videónkból kiderül, hogy milyen hatással van szívünk működésére az omega-3 zsírsav. Figyeljen jól, mert van, amit sokan rosszul tudnak!

huminsav, humicin, magyar tőzeg, méregtelenítés, nehézfém kivezetés

Kevesen ismerik, pedig a huminsav rendkívüli segítség lehet az egészségünk megőrzésében. Pontosan mi a huminsav? Videónkból kiderül!

fogyókúra, humicin, huminsav, magyar tőzeg, természetes

Semmivel nem lehet egy csettintésre, gyorsan fogyni. A huminsav viszont segít, hogyha életviteli tanácsadónk javaslatait betartod: kiderül videónkból, mikor tud segíteni a huminsav!

humicin, huminsav, étrend-kiegészítő, ásványi anyag, pótlás

Bárkivel előfordulhat, hogy a sokfajta étrend-kiegésztő közül egyszerűen nem tud választani. Melyik az az étrend-kiegésző, amelyik a leghatékonyabban segíti az ásványi anyagok pótlását? Kiderül videónkból!

változókor, hőhullámok, klimax, klimax alatt, túlélési tippek, gyógyszer, enyhítés, tünetek, ingerült, fáradt

Állandóan ingerlékeny? Egyszer didereg, máskor meg szinte meggyullad, annyira melege van? Van egy hírünk: Ön valószínűleg belépett a változókorba. Ez persze nem baj, elvégre természetes folyamatról van szó, de azért nem árt, ha tudja, mire számíthat. Egy biztos: a klimax túlélhető – hogy hogyan, az videónkból kiderül!

SZPONZORÁLT TARTALOM