Jelenlegi hely

Hirdetés

A férfiak többsége berögzült tévhitek miatt nem jár szűrővizsgálatokra. Urológus szakorvos eloszlatja a tévhiteket a prosztatvizsgálatról!

Minél idősebbek vagyunk, annál nagyobb az esélye annak, hogy súlyos, akár életveszélyes betegségek alakuljanak ki nálunk. Éppen ezért 40 éves kor felett érdemes rendszeresen részt vennünk szűrővizsgálatokon: minél korábban derül ki ugyanis egy probléma, annál hatékonyabb lehet a kezelés.

A vény nélkül kapható potencianövelők szedése számos biztonságossági aggályt vet fel, derül ki nemzetközi és hazai vizsgálatok eredményeiből. Lássuk, mire kell figyelni!

A hormonzavarok nem csak a felnőtteknél jelentkezhetnek, hanem nagy számban vannak olyan gyermekek is, akik kénytelenek endokrinológushoz fordulni.

Milyen betegségek érinthetik a prosztatát, és milyen tünetekre kell figyelniük a férfiaknak?

Gondolná, hogy a túlsúly is lehet a férfi hormonzavar egyik tünete?  Milyen egyéb jelekből tudhatjuk, hogy párunk hormonzavarban szenved? Mutatjuk!

6 szokás, amely ronthatja a spermiumok minőségét, mennyiségét!

Számos oka lehet annak, ha a spermiumok lomhává válnak vagy a számuk lecsökken. Egészen meglepő, hétköznapi dolgok is állhatnak a háttérben, most eláruljuk, hogy mire kell nagyon odafigyelniük a férfiaknak!

A férfisterilitás sokkal gyakoribb, mint korábban gondolták, és a számos civilizációs és környezeti hatás miatt a helyzet évről évre romlik. Milyen megoldások vannak, ha csökken a spermaszám?

Prosztatamasszázs: erotikus, egészséges vagy mindkettő? A prosztata masszázs a szexuális játékok között is ínyencségnek számít, vajon mennyire egészséges?

 

A prosztatarák a második leggyakoribb daganatos megbetegedés a férfiak körében, és évente több százezer halálesetet okoz.